Lapacho
Beskrivelse
Lapacho de Aromandise er en drik, der forbruges i hele regionen, der grænser op til Amazonas i århundreder for dens mange dyder. Den er ideel til at tilberede enten en infusion eller et afkog.
Indikation
Lapachoen, også kaldet Pau d'Arco eller Taheebo, er et guddommeligt træ i sydamerikanske traditioner. Når det blomstrer, skinner dette træ med dybe lyserøde blomster!
Indtagningsmode
Det anbefales at infundere to teskefulde teskefulde Lapacho pr. 200 ml vand. Lad trække i 20 minutter. Drik varm, kold eller rystet, almindelig eller sød.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted
Ingredienser
Lapacho rosado / Inkaernes hellige træ (Tabebuia impetiginosa), Tabebuia impetiginosa splintved.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.