Salvie
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Salvie til infusioner
Indtagningsmode
Det anbefales som infusion at placere planten i en porcelæns- eller termobestandig glasskål eller -kop og hælde kogende vand (150-250 ml), dæk til og omrør fra tid til anden, hvis det ønskes, sigt efter 5-10 minutter. Der vil blive forberedt en infusion til de ømme dele af planterne såsom blade, blomster, blomstrende toppe, luftdele samt for nogle ordentligt knuste rødder.
I afkog puttes planten i vand og bringes i kog i ca 5-10 minutter, lad den hvile til den er afkølet lidt og sigt. Et afkog tilberedes til læderagtige planter eller meget hårde plantedele som rødder, bark, stængler og især til dem der indeholder tanniner.
Ingredienser
salvie
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.