Økologisk hvede til at spire
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk hvedekorn til at spire fra Nature et Partage er ideel til salater, supper eller wok. For en hvedegræssaft skal spirerne nå 15 cm for at trække saften ud. Saften indtages umiddelbart efter ekstraktion.
Indtagningsmode
Det anbefales at vaske kornene godt, inden de lægges i blød. Hveden vil tage omkring 2 eller 3 dage at spire. Det er tilrådeligt at sprøjte med filtreret vand, hvis det er muligt, for at holde jorden fugtig. Spiret hvede skal spises rå, i 0,5 cm spirer eller 1 cm spirer. Glem ikke at vaske de spirede frø godt, før du indtager dem. Hvis du ikke spiser dem med det samme, så opbevar dem et par dage i køleskabet i en tildækket beholder. For en hvedegræsjuice skal du vente på, at spirerne vokser og høste trådene på ca. 15 cm for at trække saften ud. Hvedegræsjuice skal indtages umiddelbart efter ekstraktion.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologiske hvedefrø (100%).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.