Solsikke til at spire Økologisk
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hvad skal Organic Nature et Partage Solsikkefrø spire?
Spirende frø er uskallede frø beregnet til spiring.
Hvad er fordelene ved solsikkefrø?
Spiret solsikke indeholder alle de essentielle aminosyrer, og efter spiring stiger frøens næringsværdi tidoblet. Nature & Partage udvælger også nøje sine frø, som kommer fra økologisk produktion i Gironde.
De indeholder 18% protein, 13% kulhydrater inklusive en betydelig del af fibre.
Når solsikkefrø først er spiret, er de en fremragende kilde til vitamin A, B1, B2, B3, B6, B12, D og E, kulhydrater, lipider (essentielle fedtsyrer), lecithin, fibre, mineraler og sporstoffer (magnesium, kobber, fosfor, kalium, zink, jern, calcium).
Hvordan bruger man solsikkefrø?
Spirede økologiske solsikkefrø spises som råskud i supper, salater, rågrøntsager, men de kan også spises som aperitif.
Du kan bruge dem i alle dine opskrifter som erstatning for pinjekerner.
Det anbefales at sætte frøene i blød i 12 timer for at aktivere dem og derefter respektere en spiringstid på mellem 8 og 10 dage.
Ingredienser
Solsikkefrø.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.