Afskallet sorghum - glutenfri
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Afskallet sorghum - glutenfri kan bruges som basis til tilberedning af mange opskrifter: sauteret med grøntsager og bælgfrugter, til flans, timbales eller supper og mange andre tilberedninger, som din fantasi foreslår. Sorghum er den femte vigtigste korn efter majs, ris, hvede og byg. Det var en af de første planter, der blev dyrket, den var allerede kendt i græsk-romersk tid.
Indikation
Afskallet sorghum - glutenfri kan bruges som base til tilberedning af mange opskrifter: sauteret med grøntsager og bælgfrugter, til flans, timbales eller supper og mange andre tilberedninger, som din fantasi foreslår. Sorghum er den femte vigtigste korn efter majs, ris, hvede og byg. Det var en af de første planter, der blev dyrket, den var allerede kendt i græsk-romersk tid.
Indtagningsmode
En visuel inspektion af produktet anbefales før brug. Produktet skal altid rengøres og derefter skylles grundigt under rindende vand for at fjerne eventuelle urenheder.
Forholdsregler
De kan indeholde spor af sesamfrø, valnødder og soja.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra lys og varmekilder.
Ingredienser
skrællet hvid sorghum
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi349 Kcal
-
Lipid fedt3.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65.4 G
-
Sukker2.5 G
-
Kostfibre6.7 G
-
Proteiner10.6 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
6 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.