amarantkorn
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Amaranth er en meget sund pseudocereal og meget udbredt i madlavning. Det er en af de ældste afgrøder i Amerika og sandsynligvis i menneskeheden.
Indikation
Amaranths ernæringsmæssige sammensætning har gjort, at den er blevet betragtet som en af de 36 grøntsager med det største ernæringspotentiale for menneskeheden. Den giver næsten dobbelt så meget protein som brune ris og overgår hvede, boghvede og hirse. Den har en sprød tekstur og en lidt sød smag, der minder om en tørret frugt.
Indtagningsmode
Det anbefales at lægge det i blød i mindst en time, derefter fjerne overfladelaget, der vil danne en slags gelatine og derefter vaske det i rigeligt vand. Bring saltet vand i kog og tilsæt kornet. Lad det koge i 10 til 15 minutter. 1 del korn til 2 eller 3 dele vand. Lad det hvile i 5 minutter. Når den er kogt, kan den indtages i tabbouleh, salater, som tilbehør osv. Den kan også bruges til at lave supper, kager, småkager eller brød.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam
Ingredienser
Amarantfrø i korn*.
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CVNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi371 Kcal
-
Lipid fedt7 G
-
Mættede fedtsyrer1.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65 G
-
Sukker1.7 G
-
Kostfibre7 G
-
Proteiner14 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.