Azuki Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Azukien er en lille rund rødlig bønne, og når du spiser den, kan du mærke en sød smag. Dets forbrug bør være lige så hyppigt som kikærter og linser, de mest populære bælgfrugter i vores kost.
Indikation
Det er en meget værdsat bælgplante i Japan, hvor den traditionelt har været brugt til at styrke nyrefunktionen. Den er meget rig på proteiner (21%), B-vitaminer og mineraler. Derudover har den mindre fedtindhold end andre typer bønner og er lettere at fordøje. I behandlinger, der kræver et højt bidrag af yang-energi, bør azuki inkluderes blandt de grundlæggende fødevarer. Det er tilrådeligt ikke at forveksle det med røde sojabønner, som ved første øjekast virker ens, men i virkeligheden ikke har de samme egenskaber.
Indtagningsmode
Det anbefales at sætte dem i blød i en time og koge dem ved svag varme i halvanden time.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologisk Azuki (100%).
Certifikat
ES-ECO-019-CTNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi329 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater62.9 G
-
SukkerG
-
Kostfibre12.7 G
-
Proteiner19.8 G
-
Salt0.05 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.