Azukis
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Azukis fra Celnat er særligt fordøjelig og meget værdsat for sin søde smag. Du kan spise dem varme eller kolde i salater. Den japanske adzuki-bønne er en art af klatrende enårig plante.
Indikation
De mest almindelige sorter er røde, men der er også frø i forskellige farver (hvide, grå, sorte, plettede).
Indtagningsmode
Det anbefales at ligge i blød natten over, kassere iblødsætningsvandet og koge i cirka 1,5 time ved lav varme i en stor mængde vand, tildækket. Tilsæt salt i slutningen af tilberedningen.
Ingredienser
Vitamin B9 (620 μg), Azukis.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi375 Kcal
-
Lipid fedt8.7 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater58 G
-
SukkerG
-
Kostfibre13 G
-
Proteiner13 G
-
Salt8.2 G
-
Vitamin b9 / folinsyre620 Μg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.