røde bønner (nyre)
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Opkaldt efter deres røde farve og form deler kidneybønner en forfader med sorte bønner, pintobønner og marineblå bønner. Europæiske opdagelsesrejsende opdagede først denne gamle bønne i Peru.
Indikation
I dag er de fortsat en vigtig del af køkkenet i Syd- og Mellemamerika og Caribien, anbefaler ernæringseksperter ofte bønner som en del af en sund kost på grund af deres høje ernæringsmæssige værdi. Som andre bønner kan kidneybønner regnes som en proteinkilde.
Indtagningsmode
Det anbefales at lægge dem i blød natten over, kassere vandet og dræne dem og skylle dem godt, inden der tilsættes nyt vand. Hvis du ikke har haft tid til at gøre dette, så kog bønnerne, og sluk derefter for varmen efter et stykke tid og lad dem trække i dette vand i cirka 3 timer.
Hemmeligheden er aldrig at bruge det vand, du har lagt dem i blød, da dette vand optager en del af det giftstof, der går tabt under tilberedningen.
De røde bønner skal koges godt, med høj varme i ca. 20 minutter i starten og uden salt, skumme dem og så kan du sænke varmen og koge dem til de er bløde. Tiden vil variere afhængigt af den tilberedningsmetode, du vælger: mellem 1 og en halv til 2 timer til 20 eller 30 minutter i en trykkoger.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Ingredienser
Nyre rød bønne*
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CVNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi317 Kcal
-
Lipid fedt1.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater40 G
-
Sukker1.2 G
-
Kostfibre23.4 G
-
Proteiner24.2 G
-
Salt0.03 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.