Økologisk kogte kikærter
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kikærter skiller sig ud for at være en bemærkelsesværdig kilde til langsomt absorberede kulhydrater, som producerer en gradvis assimilering af glukose og dermed undgår ubalance i sukkerniveauer og genererer konstant energi.
Indikation
Det er meget protein, men samtidig meget lavt indhold af mættet fedt og rig på fibre. Ved at kombinere kikærter med korn (ris, couscous) øges kvaliteten af deres proteiner. Dens rigdom på fibre forbedrer således tarmpassagen og bidrager til, at optagelsen af kulhydrater bliver endnu langsommere. Kikærter har mange mineraler, især fosfor, jern og magnesium, og er særligt rige på vitamin B1, B6 og folinsyre.
Indtagningsmode
Det anbefales at inkludere det i både varme og kolde retter. Det giver mange muligheder i køkkenet, hvilket gør det muligt at tilberede meget forskellige og ensartede retter, fra gryderetter og vintergryderetter til sommersalater.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder, sesam, mælk, selleri og sennep.
Ingredienser
Kikærter*, vand, salt.
(*) fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi97 Kcal
-
Lipid fedt1.9 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater14.5 G
-
Sukker0.7 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner5.4 G
-
Salt0.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.