Økologiske kornbønner
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
De er bælgfrugter rige på fibre og protein og indeholder desuden vitaminer og mineraler, der styrker kroppen. De forbedrer fordøjelsen og knoglesundheden.
Indikation
Økologiske kornbønner skiller sig ud for deres høje næringsindhold og bidrag. Faktisk har de en meget stor mængde proteiner af god kvalitet, samt vitaminer, mineraler og fibre. På den anden side har de et lavt niveau af fedt, hvilket gør dem til en meget interessant mad, når det kommer til at inkludere dem i diæter for at tabe sig.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilføje mængden af økologiske kornbønner, som du skal koge, til en beholder og dække dem meget godt med koldt vand. Det anbefales at bruge 3 kopper væske til hver kop bælgfrugter. Ideelt set skal bønnerne trække natten over, men 6 timer er nok til at opnå et godt resultat. Kogetiden for 250 gram bønner er cirka 1 time, mens hvis du tilbereder et halvt kilo, vil det tage cirka 2 timer. Det er vigtigt, at du under tilberedning tilsætter vand eller bouillon for at forhindre, at bønnerne tørrer ud.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder, sesam, mælk, selleri og sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologiske sorte bønner.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi341 Kcal
-
Lipid fedt1.42 G
-
Mættede fedtsyrer0.37 G
-
Kulhydrater / kulhydrater47.1 G
-
Sukker2.12 G
-
Kostfibre15.2 G
-
Proteiner21.6 G
-
Salt0.012 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.