brune linser
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Linser er en fødevare med en høj koncentration af næringsstoffer. Kulhydrater er de mest udbredte og består hovedsageligt af stivelse.
Indikation
De vegetabilske proteiner i linser er, selvom de er i god mængde, ufuldstændige, da de mangler methionin (essentiel aminosyre). Men hvis linser kombineres med korn såsom ris, fødevarer rige på denne aminosyre, bliver de proteiner af høj biologisk værdi.
Indtagningsmode
Det anbefales at lægge dem i blød natten over, kassere vandet og dræne dem og skylle dem godt, inden der tilsættes nyt vand. Hvis du ikke har haft tid til at gøre dette, skal du koge bønnerne, så efter et stykke tid sluk for varmen og lad dem trække i dette vand i cirka 3 timer.
Hemmeligheden er aldrig at bruge det vand, som du har lagt dem i blød, da dette vand optager en del af det giftstof, der går tabt under tilberedningen.
De røde bønner skal koges godt, med høj varme i cirka 20 minutter i starten og uden salt, skumme dem og så kan du sænke varmen og koge dem til de er bløde. Tiden vil variere afhængigt af den tilberedningsmetode, du vælger: mellem 1 og en halv til 2 timer til 20 eller 30 minutter i en trykkoger.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten
Ingredienser
Brune linser*
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CVNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi340 Kcal
-
Lipid fedt1.1 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater60.1 G
-
Sukker1.8 G
-
Kostfibre24.6 G
-
Proteiner27.4 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.