Grønne linser
Produktværdier
-
Fremstillet i frankrig
-
Bio-øko
Beskrivelse
Markal Green Linser er kendt for at lave "små salte" retter Grønne linser passer også rigtig godt til dine gryderetter eller salater. Linsen er hjemmehørende i Centralasien. Det spredte sig for lang tid siden i Mellemøsten og Egypten, derefter introducerede og udviklede fønikerne, karthagerne og romerne det i Europa.
Indikation
Linsen er en bælgfrugt, der kombinerer den med en kornsort giver dig mulighed for at balancere dit indtag af proteiner og essentielle aminosyrer. Linser, efter soja, er de bælgfrugter, der er rigest på protein. Grønne linser spises varme som tilbehør (gryderetter, små krydrede retter) eller kolde i salater. De kan også spises i suppe eller puré.
Ingredienser
Økologiske grønne linser
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.