Grønne linser
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Fructivia grønne linser er de mest interessante af bælgfrugterne, fordi de er de rigeste på protein. De er også rige på fibre, mineraler, især jern og magnesium.
Indtagningsmode
Det anbefales at vaske godt, kog i 3 gange mængden af vand pr. kold portion i cirka 30 minutter. Grønne linser spises varme som tilbehør (gryderetter osv.) eller kolde i salater. De kan også bruges i supper og puréer. Det er ikke nødvendigt at lægge linserne i blød.
Forholdsregler
Det er ikke nødvendigt at lægge linserne i blød.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et frisk og tørt sted.
Ingredienser
Grønne linser (100%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi220 Kcal
-
Lipid fedt1.7 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater28.5 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre32 G
-
Proteiner25 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.