Økologisk Pardina linse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Intracmas Økologiske Pardina-linser kaldes pardina, fordi den har et brunt skind, som ikke kommer af under tilberedningen. Det er en passende bælgfrugt, der skal koges i forskellige gryderetter og supper. Linsens diameter varierer normalt mellem 3,5 og 4,5 mm. Dens lille størrelse betyder, at en lang iblødsætningsperiode, før den tilberedes, ikke er nødvendig.
Indikation
I det nordlige Spanien fremstilles nogle varianter af den brune linse på grund af dens brune farve, i modsætning til den grønne linse. Pardina er sammen med verdina og castellana en af de tre linsesorter med den mest udbredte produktion i Castilla y León. Pardina linsen bruges normalt i retter som linser med chorizo, nogle gange i salater. Den lægges generelt i blød i et par minutter, selvom den på grund af størrelsen ikke kræver iblødsætningstid til efterfølgende tilberedning. Denne produktion har et tilsynsråd med ansvar for at garantere sporbarheden og kvaliteten af Tierra de Campos-linserne.
Indtagningsmode
Det anbefales efter forbrugerens smag.
Forholdsregler
Denne brune linse kan indeholde spor af korn, der indeholder gluten (hvede, rug, byg, havre, spelt, kamut).
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologisk pardina linse.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.