Grøn Mung Bean
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
100% naturligt produkt
Beskrivelse
Mungbønnen er en af de proteinrige bælgfrugter. Den giver ikke mindre end 23,9 g protein pr. 100 g. Derudover giver det kulhydrater, fibre og en minimal mængde fedt.
Indikation
Det skiller sig ud i mineraler som magnesium, som gavner knogler, muskler og nervesystemet; Det giver betydelige doser jern, der er afgørende for immunbeskyttelse og ilttransport; og det er en god kilde til fosfor, som nærer knoglerne og er involveret i energiproduktionen. Folinsyre og andre B-vitaminer hjælper dig med at optage kulhydrater bedre.
Indtagningsmode
Hæld 2 spsk pr. 1/4 liter vand i kogende vand. Lad koge i 12-15 minutter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, beskyttet mod sollys og fugt.
Ingredienser
Grøn mungbønne.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi373 Kcal
-
Lipid fedt18.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater41 G
-
Sukker5.6 G
-
Kostfibre34.7 G
-
Proteiner23.9 G
-
Salt0.04 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.