Økologisk mungbønne
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Den økologiske mungbønne fra ECOSANA er en bælgplante rig på proteiner og komplekse kulhydrater, der er meget udbredt i indisk og kinesisk mad.
ECOSANAs Mung Bean er opnået fra bæredygtige, miljøvenlige landbrugssystemer, der nøje overholder økologiske produktionsstandarder: Ingen pesticider, gødning eller herbicider af syntetisk oprindelse. Uden tilsætningsstoffer, farvestoffer, smagsstoffer, aromaer... Uden genmodificerede organismer.
Dens søde smag og bløde konsistens gør den til en meget alsidig ingrediens, der tilpasser sig både gryderetter og salater, samt en fremragende akkompagnement til kød og fisk. Det er tilrådeligt at lade det trække i et par timer for at fjerne stoffer, der forårsager luft i maven (lad det ikke stå for længe, da det bliver hurtigere blødt end andre bælgfrugter). Da de er rige på aminosyren lysin, er de desuden ideelle til at få mest muligt ud af proteiner i vegetarisk og vegansk kost. Oprindelse: Landbrug uden for EU
Indtagningsmode
For let fordøjelse skal du koge i 4-6 timer før tilberedning, indtil skindet begynder at løsne sig lidt, ved at bruge 4 kopper vand til hver kop bønner. Det er ideelt til at lave gryderetter og gryderetter til kød og fisk
Forholdsregler
Indeholder soja. Kan indeholde spor af gluten, sesam og nødder
Ingredienser
Økologisk mungbønne* (mungo)(100%).
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-016-CL
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi313.5 Kcal
-
Lipid fedt1.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater62.8 G
-
Sukker1.5 G
-
Kostfibre16.3 G
-
Proteiner23.3 G
-
Salt0.03 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.