Mungo bønne og edamame
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Edamame og mungbønner indeholder et stort antal proteiner og værdifulde fibre. De er nøddeagtige og søde i smagen og meget aromatiske. Gennem tilberedningsprocessen skifter mungbønnen farve fra lysegrøn til beige.
Mungbønnefrøene renses, fyldes med lidt havsalt og vand i dåser og opvarmes til konservering.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage hvor som helst. Ideel som forret, forret og til salater.
Forholdsregler
Opbevares på et køligt og tørt sted.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Mungbønner*, Vand, Havsalt.
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
IT-BIO-007
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi100 Kcal
-
Lipid fedt5.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater2.9 G
-
Sukker2.1 G
-
Kostfibre5.2 G
-
Proteiner8 G
-
Salt0.69 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.