Fine glutenfri havreflager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Diat-Radissons glutenfri fine havreflager er en kornsort, der giver langvarig energi på grund af sine kulhydrater.
Indikation
Flager med fin tekstur og meget nemme at spise. De skal ikke koges, men hvis du vil tilberede dem, er 5 minutter nok.
- Højt fiberindhold (9,7%).
- De er rige på beta-glucaner. Indtagelse af 3 g beta-glucaner dagligt hjælper med at opretholde normale lipoproteinniveauer.
- Giver et lavt indhold af mættet fedt på grund af havres natur. Et lavere forbrug af mættet fedt bidrager også til at opretholde lipoproteinniveauet.
Indtagningsmode
Det anbefales uden madlavning at tilføje det til mælk, grøntsagsdrikke, yoghurt, supper eller gryderetter, juice osv. Hvis du vil tilberede dem, da de er tynde, skal de kun bruge 5 minutter i rigeligt væske.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja.
Lagringsbetingelser
Opbevar på et køligt, tørt sted, og luk pakken tæt, når den er åbnet.
Ingredienser
Fine glutenfrie hele havreflager.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi366 Kcal
-
Lipid fedt6.2 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater61 G
-
Sukker1.2 G
-
Kostfibre9.7 G
-
Proteiner12 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.