ØKO fine havreflager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologiske fine havreflager indeholder kulhydrater, proteiner, fedtstoffer og fibre, hvilket gør dem til en af de mest afbalancerede kornsorter. At spise fine økologiske havreflager til morgenmad er en rig, nærende og sund mulighed for at give energi og kulhydrater til vores krop.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage forskellige ingredienser både til morgenmad og som snack, og det vil give mulighed for at skabe nærende og meget komplette retter. For eksempel kan de være ideelle med mælk (uanset om det er af animalsk eller vegetabilsk oprindelse), yoghurt, og de kombinerer meget godt med nødder og frisk frugt. De er også gode at tilføje dem til en grøntsagsbouillon efter eget valg.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af sesam, soja og nødder.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologiske fine havreflager
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi350 Kcal
-
Lipid fedt5.3 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater56.6 G
-
Sukker1.2 G
-
Kostfibre14.7 G
-
Proteiner11.6 G
-
Salt0.003 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.