Økologisk glutenfri fine hele havreflager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ecosanas fine hele havreflager opnås ved afskalning, formaling og presning af 100 % havrekorn fra økologisk landbrug, hvilket sikrer fravær af gluten i hele produktionskæden, indtil det når den endelige forbruger.
Ecosana havreflager har gennemgået adskillige udtømmende kontroller, der garanterer nydelsen af alle fordelene og ernæringsegenskaberne ved havre for de mennesker med cøliaki, som skal følge en glutenfri diæt.
Det fremstår som fine havreflager, meget hurtige at tilberede. De er klar på 5 til 10 minutter. Beta-glucaner bidrager til at opretholde normale blodlipoproteinniveauer. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag af 3 g havre beta-glucan. Oprindelse: EU Landbrug (Finland)
Indtagningsmode
Det anbefales at koge i 5 til 10 minutter i rigeligt vand, mælk, suppe... 5 spsk (35 g) havregryn under konstant omrøring, så de ikke klistrer til bunden
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja, sesam og nødder.
Ingredienser
Glutenfri fuldkorns fine havreflager.
Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-016-CL
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt6.24 G
-
Mættede fedtsyrer0.96 G
-
Kulhydrater / kulhydrater61.2 G
-
Sukker1.3 G
-
Kostfibre8.1 G
-
Proteiner12.7 G
-
Energisk værdi368 Kcal
-
Salt0.016 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.