Økologisk havre
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologiske havrekorn (Avena sativa) er en af de mest brugte kornsorter i fødevarer på alle kontinenter. Det er en af de mest forbrugte kornsorter i verden. Velsmagende og alsidig, det er en sand ernæringsmæssig skat: den er rig på proteiner, vitaminer og mineraler.
Indikation
Ernæringsmæssigt er det korn, der giver mest protein. Dets langsomme absorption af kulhydratindhold er højt. Den indeholder en stor mængde opløselige og uopløselige fibre. Det er lavt fedtindhold, men giver flerumættede fedtstoffer, hvilket fremhæver omega-6 og omega-3. Det indeholder B-vitaminer, herunder folinsyre og vitamin E. Det giver også jern, zink, fosfor, kalium og noget calcium.
Indtagningsmode
Det anbefales at lægge den økologiske havre i blød natten over og lægge 1 del havre med 4 dele saltet vand og koge i 1 og en halv time i en traditionel gryde. Den kan bruges i salater eller kombineres med andre kornsorter: ris, quinoa eller couscous.
Forholdsregler
Den indeholder gluten. Kan indeholde spor af: Soja, Nødder, Sesam, Selleri.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologisk havrekorn (Avena sativa)
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi359 Kcal
-
Lipid fedt8 G
-
Mættede fedtsyrer1.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater57 G
-
Sukker0.6 G
-
Proteiner14 G
-
Salt0.002 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.