Økologiske havreflager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Mimasa økologiske havreflager er sammensat af ren økologisk havre, afskallet, ovntørret, dampet, rullet og tørret. De er meget velsmagende og nemme at tygge. De har alle korns ernæringsmæssige egenskaber.
Indikation
Denne kornblanding hjælper fordøjelsessystemet til at fungere bedre, fremmer en mæthedsfornemmelse og stimulerer også elimineringen af toksiner. Dens opløselige fiber absorberer vand, toksiner og overskydende lipoproteiner, der cirkulerer i blodet. På den anden side hjælper det med at regulere blodtrykket på grund af dets lave natriumindhold og høje kaliumindhold. Det hjælper også med at kontrollere blodsukkerniveauet.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise til morgenmad. De koges med vand eller grøntsagsbouillon og du kan tilsætte Mimasa-tang, grøntsager, løg, porrer m.m. De kan krydres med økologisk tamari-shoyu fra Mimasa eller økologisk rocasio fra Mimasa. Hvis du vil have slik, kan du, når flagerne er kogt, tilsætte Mimasa rissirup, sukker, honning eller et hvilket som helst andet sødemiddel. Andelen af væske i madlavning er tre eller fire dele af dette til en del af økologiske Mimasa havreflager. Tilberedningen kan variere mellem 5 og 20 minutter, alt efter om du ønsker mere eller mindre knasende.
Ingredienser
Havreflager* (100%).
*Fra økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi348 Kcal
-
Lipid fedt7 G
-
Mættede fedtsyrer1.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater58.7 G
-
Sukker1 G
-
KostfibreG
-
Proteiner13.5 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.