Store havreflager
Produktværdier
-
Fremstillet i frankrig
-
Økocert
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Store flager af havre fra Celnat er forkogt med damp, hvilket gør dem meget praktiske og nemme at bruge. Beta-glucan havrefibrene bidrager til at opretholde et normalt kolesteroltal.
Indikation
Oprindelsen og udviklingen af havre forbliver ubestemt, fordi der er mange arter og underarter af planter i Avena-familien, der er blevet fundet i områder fra Lilleasien til Turkmenistan. Dens kultur spredte sig derefter til resten af verden. Tidligere var det basisføde for folkene i Nordeuropa (vikinger, tyskere, skotter, irere). Den er perfekt egnet til klimaet i de skandinaviske lande, men den findes også i Frankrig, hvor dens dyrkning hovedsageligt er økologisk.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage som det er, til morgenmad (müeslis, grød osv.) eller kogt tilsat supper, gratiner, i dejen for at lave grøntsagspandekager, kager og brød. For at opnå denne gavnlige effekt er et dagligt forbrug på 3 g beta-glucaner nødvendigt. Hvilket svarer til cirka 2 portioner havre eller byg, i form af korn, flager, mel eller klid. En enkelt portion glat grød på 40 g giver halvdelen af den anbefalede dosis eller 1,5 g beta-glucaner.
Forholdsregler
Mulige spor af korn, der indeholder gluten, soja, nødder (hasselnødder, mandler, cashewnødder), sesam.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi377 Kcal
-
Lipid fedt7.1 G
-
Mættede fedtsyrer13 G
-
Kulhydrater / kulhydrater62 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre12 G
-
Salt0.01 G
-
Magnesium130 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.