Økologisk glutenfri boghvede
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Bio-øko
-
Jeg blander det til mine fugle sammen med andre frø
Se lo mezclo a mis pájaros junto con otras semillas
Oversat fra naturitas.es
Se originalen -
Jeg bruger det til at lave brød, og det er et meget godt produkt.
Lo utilizo para hacer pan y es muy buen producto
Oversat fra naturitas.es
Se originalen
Økologisk glutenfri boghvede anmeldelser
Baseret på 3 anmeldelser
-
5 stjerner2
-
4 stjerner1
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Hvad er boghvede?
Naturitas Bio Glutenfri Boghvede er et frø rig på fibre og glutenfrit fra økologisk landbrug.
Boghvede eller boghvede, på trods af at det betragtes som en korn, er faktisk et frø, der er hjemmehørende i det nordøstlige Asien.
Den er rig på fibre, virker mættende og hjælper med at regulere appetitten. Den indeholder også adskillige næringsstoffer såsom B-vitaminer, aminosyrer lysin og arginin og er rig på mineraler som mangan, kobber, magnesium og fosfor, hvilket gør den ideel til vegetarisk eller vegansk kost.
Vegansk, økologisk, glutenfrit, laktosefrit produkt.
Oprindelse: Kina
Hvordan tilbereder man boghvede?
Boghvede kan tilberedes med flere teknikker:
- Kogt : det begynder med en tidligere vask og en let tørristning, ved høj varme og under omrøring. Tilsæt derefter 2 eller 3 kopper vand for hver kop korn. Bring det i kog, sænk varmen og lad det simre i cirka 20 minutter, indtil vandet er absorberet.
- Dampet : med denne teknik er den meget løs. Du kan sprede kornet med lidt olie, så timian eller laurbærblad blander sig med dampen og forbliver subtilt imprægneret i kornet.
- Hydratiseret : det kan hydreres ved at lade det stå i cirka 12 timer med vand (med en andel på et mål vand pr. halvdelen af korn) og derefter koge det med lidt mere vand (en andel mere) i 10 minutter.
Madlavning med boghvede
Boghvede har stor alsidighed i køkkenet:
- Gryderetter : Kornet tilberedes for at tilberede traditionelle gryderetter eller polentas.
- Saucer : den kan bruges som fedterstatning og fortykningsmiddel, da 70% af kornet er stivelse, og dets slim er ideelt til at skabe teksturerede saucer. I disse tilfælde er mel eller korn bedst.
- Crepes eller brød : du kan bruge boghvedemel eller hele kornet direkte.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja, sesam og nødder.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Luk beholderen tæt efter brug.
Ingredienser
Økologisk dyrket boghvede.
Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi357 Kcal
-
Lipid fedt2 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater74 G
-
Sukker2.1 G
-
Kostfibre5.6 G
-
Proteiner8 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
10 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.