Skrællet boghvede korn
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Lavt fedtindhold
Beskrivelse
Boghvede eller boghvede eller arabisk hvede betragtes som et korn på grund af dets kulinariske brug, men botanisk er det ikke, af denne grund hører det til gruppen af falske kornsorter eller "pseudocereals". Den spiselige del er dens frø, hvis form er pyramideformet. Den er rig på fibre og virker mættende.
Indikation
- Øg muskelmassen
- Vedligehold muskelmasse
- At vedligeholde knogler under normale forhold.
Indtagningsmode
Til forret kan du riste det på en pande med lidt olie og derefter tilsætte et nip salt.
Brug den til at ledsage grøntsager og bælgfrugter, i supper, ristet, den kan også tilsættes yoghurt, müsli og salater, eller som pynt. Det kan også tilberedes, det gøres på samme måde som ris (1 portion produkt pr. 2 portioner vand ved lav varme i 20 eller 25 minutter Vask på forhånd før kogning).
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Ingredienser
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi343 Kcal
-
Lipid fedt3.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.74 G
-
Kulhydrater / kulhydrater71.5 G
-
Sukker2 G
-
Kostfibre10 G
-
Proteiner13.5 G
-
Salt0.2 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.