Tandsten boghvede korn
250 G
Tartar boghvede stammer fra bjergområderne i det vestlige Kina og dyrkes i Kina, Bhutan, det nordlige Indien, Nepal og Centraleuropa.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Tartar boghvede stammer fra bjergområderne i det vestlige Kina og dyrkes i Kina, Bhutan, det nordlige Indien, Nepal og Centraleuropa.Indikation
Flavonoidindholdet i tartarisk boghvede er meget højere end i almindelig boghvede. De vigtigste bioaktive forbindelser i tartariske boghvedekorn er flavonoider (rutin og quercetin). På grund af deres robuste skal kan hvilende tartariske boghvedefrø forblive levende i jorden i flere år og kan under gunstige forhold blive aktive. Boghvedekorn er populære i Slovenien, Kroatien, Polen, Hviderusland, Ukraine, Rusland, nogle dele af Kina og Japan. De er også kendt i Østrig.Indtagningsmode
Efter kogning af kornet må du ikke smide vandet, som kan bruges som en nærende drik som urtete. Det kogte korn kombinerer perfekt med alle typer grøntsager (for eksempel græskar), og kan også tages med yoghurt, morgenmad med vegetabilsk mælk og endda drysses på salater.Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.Ingredienser
100% tatar boghvede korn*. *Fra økologisk landbrug.
SKU: LP-0205106
IHU7GMQP
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi335 Kcal
-
Lipid fedt1.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre9.5 G
-
Proteiner9.5 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.