Gourmetblanding af hvede, spelt og røde ris
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Gourmetblanding Hvede, spelt og røde ris er den perfekte blanding til dine opskrifter.
Indtagningsmode
Bring i kog 2 vol. vand, tilsæt 1 spsk olivenolie og 1 vol. af frøblandingen og kog ved svag varme i 12 til 15 minutter. Ved slutningen af tilberedningen, fjern fra varmen og lad hvile i 5 minutter. Smag til efter smag. Serveres varm som pynt eller kold som salat.
Ingredienser
Forkogt fuld HVEDE* fra Europa (50%), speltbulgur* fra Frankrig (GLUTEN) (33%), revet majs* fra Frankrig, parboiled røde ris* fra Italien (8%).
*økologisk dyrket.
Certifikat
FR-BIO-01
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi346 Kcal
-
Lipid fedt2.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65 G
-
Sukker0.9 G
-
Kostfibre8.9 G
-
Proteiner11.7 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.