Celnat
Hvede gluten
54,88 kr.
Tarvitsetko apua?

Hvede gluten

500 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Celnat hvedegluten er hvedens protein, så det indtages ofte som erstatning for animalsk protein og er særdeles velegnet til en vegetarisk kost.
Se beskrivelse
54,88 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Økocert
  • Uden konserveringsmidler
  • Ingen aeromaer smagsstoffer
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (1)

Beskrivelse

Celnat hvedegluten er hvedens protein, så det indtages ofte som erstatning for animalsk protein og er særdeles velegnet til en vegetarisk kost.

Indikation

Hvedekorn er sammensat af sukker, stivelse og en kompleks blanding af proteiner. Gluten er den proteinmasse, der bliver tilbage efter at have udvundet stivelsen fra hvede, det er den komponent i mel, der giver brødet elasticitet og blødhed.

Indtagningsmode

For at lave glutenfrit brød skal du erstatte 15 % af din melmængde med hvedegluten.

Forholdsregler

Mulige spor af soja, nødder, sesam.

Ingredienser

Hvede gluten

Certifikat

FR-BIO-01 Landbrug Italien.

SKU: LP-0069197
BSKJU9CLACD

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    405 Kcal
  • Lipid fedt
    5 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.3 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    15 G
  • Sukker
    0 G
  • Proteiner
    75 G
  • Salt
    0.01 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

1 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.