Hvede gluten
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Celnat hvedegluten er hvedens protein, så det indtages ofte som erstatning for animalsk protein og er særdeles velegnet til en vegetarisk kost.
Indikation
Hvedekorn er sammensat af sukker, stivelse og en kompleks blanding af proteiner. Gluten er den proteinmasse, der bliver tilbage efter at have udvundet stivelsen fra hvede, det er den komponent i mel, der giver brødet elasticitet og blødhed.
Indtagningsmode
For at lave glutenfrit brød skal du erstatte 15 % af din melmængde med hvedegluten.
Forholdsregler
Mulige spor af soja, nødder, sesam.
Ingredienser
Hvede gluten
Certifikat
FR-BIO-01 Landbrug Italien.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi405 Kcal
-
Lipid fedt5 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater15 G
-
Sukker0 G
-
Proteiner75 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.