Hvedekim
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
100% naturligt produkt
-
Hvedekim til at putte i hjemmebagt brød eller i naturyoghurt eller i salater. Fantastisk smag
Les germes de blé pour mettre dans le pain fait maison ou dans un yaourt nature ou dans les salades. Super goût
Oversat fra naturitas.fr
Se originalen
Hvedekim anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Intracma hvedekim er den mest nærende del af denne korn og vil tilbyde os adskillige sundhedsmæssige fordele, da det er en vigtig kilde til proteiner og kulhydrater.
Indikation
Hvedekim er den mest møre del af kornet, der er klart forskellig fra resten. Det er en type mad, der er meget rig og gavnlig for kroppen i forskellige aspekter, og dens høje bidrag i vitamin E er bemærkelsesværdigt, som forhindrer ødelæggelsen af vitamin A, ud over at være en vævsregenerator.
Indtagningsmode
Det anbefales at drysse det ovenpå bouillon, supper, grøntsager, mælk, yoghurt eller juice, en eller to spiseskefulde per person. Det er ikke nødvendigt at koge produktet, før det indtages.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Hvedekim
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi385 Kcal
-
Lipid fedt8.2 G
-
Mættede fedtsyrer1.61 G
-
Kulhydrater / kulhydrater37.4 G
-
Sukker16.73 G
-
Kostfibre12 G
-
Proteiner32.3 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.