Økologisk fin bulgurhvede
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden laktose
-
Økologisk
-
Lavt fedtindhold
-
Bio-øko
Beskrivelse
Biográ Organic Bulgur Wheat er en af de mest populære fødevarer i Mellemøsten. Det er knækket hvede, og teknikken til at lave den går tilbage til meget ældgamle tider.
Indikation
For at lave disse kornprodukter spires durumhvedekorn, hvilket forbereder en tyk semulje, der koges, efterlades til tørre og fragmenteret. Det er en meget alsidig kornblanding, der kan bruges i salater, hovedretter, gryderetter eller desserter.
Indtagningsmode
Det anbefales at lægge bulguren i blød, dræne den og koge som normalt med resten af ingredienserne.
Forholdsregler
Fremstillet på en fabrik, der bruger mejeriprodukter, æg, gluten, soja, sesam, nødder og selleri.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Hvedegryn.
Certifikat
ES-ECO-019-CTNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi316 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater59 G
-
Sukker2.5 G
-
Kostfibre10 G
-
Proteiner12 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.