medium bulgur
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Bulgur er en kornsort tilberedt med flere arter af forkogt durumhvede, der bruges i mange opskrifter, især i Mellemøsten og Afrika. Da det er knust hvede, svarer det til brug i madlavning som ris, da det har en lignende tekstur.
Indikation
Denne Eco bulgur er rig på: stivelse, kulhydrater, fibre og proteiner. I protein overgår det de fleste kornsorter, hvorfor det er en ingrediens, der er meget brugt af atleter, så det anbefales stærkt at indarbejde det i vores kost. Meget fordøjelsesfremmende og blødt, det anbefales normalt til folk, der har dårlig fordøjelse eller maveproblemer.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge Bulghur med 2 og et halvt mål vand til en af bulgur i 15 eller 20 minutter. Lad den hvile et par minutter inden servering. Når det er kogt, skal du tilføje det til din opskrift. Opskrifter med bulgur minder meget om dem med ris. Det bruges hovedsageligt til at lave tabbuleh, en salat, der hovedsageligt er lavet i Libanon og Syrien.
Ingredienser
Medium Bulghur.*
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CVNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi319 Kcal
-
Lipid fedt1.2 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater73 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre8.5 G
-
Proteiner12.5 G
-
Salt0.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.