Salud Viva
hvid orzo
35,30 kr.
Tarvitsetko apua?

hvid orzo

500 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Den hvide Orzo fra Salud Viva er en ingrediens af italiensk oprindelse, der falder inden for kategorien af ​​tør pasta baseret på durumhvede semulje. Fremstillingen af ​​kornene sker ved ekstrudering, som holder massen under 45º C. Dette sker under vakuum og ved lav hastighed, for ikke at denaturere proteinerne.
Se beskrivelse
35,30 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Den hvide Orzo fra Salud Viva er en ingrediens af italiensk oprindelse, der falder inden for kategorien af ​​tør pasta baseret på durumhvede semulje. Fremstillingen af ​​kornene sker ved ekstrudering, som holder massen under 45º C. Dette sker under vakuum og ved lav hastighed, for ikke at denaturere proteinerne.

Indikation

Dens navn betyder byg, fra det latinske hordeum, men dens form er som et fladt og mere aflangt riskorn. I Italien er det meget populært, de kalder det ''risone'' og de bruger det også meget i andre middelhavslande, såsom Grækenland, Tyrkiet eller Cypern, der er det kendt som ''kritharaki''. Det bruges også nogle steder i Mellemøsten.

Indtagningsmode

Det anbefales at koge mellem 6 og 8 minutter, både i kogende vand og bouillon. Det ideelle er at lade det være al dente og ikke overdrive det. Men der er en anden formel, der er at riste det i forvejen, tørre det med lidt olie og derefter tilsætte væsken i en portion på lidt mere end halvdelen og koge indtil det er absorberet, som vi f.eks. paella. Som al pasta er den meget alsidig, når det kommer til madlavning. I betragtning af dens form og størrelse er det almindeligt at bruge orzo til at lave supper. eksempel ris pilaf.

Lagringsbetingelser

Opbevares på et køligt, tørt sted ved stuetemperatur.

Ingredienser

Durum hvede semulje*, Vand. *Fra økologisk landbrug.

SKU: LP-0165840
7P3RL972

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    558 Kcal
  • Lipid fedt
    1.2 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.3 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    75 G
  • Sukker
    3.3 G
  • Kostfibre
    2.6 G
  • Proteiner
    10.5 G
  • Salt
    G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.