Øko kartoffelflager
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
De vigtigste næringsstoffer i økologiske kartoffelflager er kulhydrater, hvoraf 80 % er stivelse, proteiner, vitamin C, B3 og pantothensyre og mineraler som kalium, natrium, calcium og jern.
Indikation
De er en fremragende fødevare, fordi de modvirker ophobede organiske syrer, fremragende mod mavesår.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge vand eller mælk og tilsætte de økologiske kartoffelflager, enten som tilbehør til enhver ret eller som hovedret, hvis der tilsættes andet (grøntsager, kød, tun...). De bruges også i dej som erstatning for brødkrummer.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder, sesam, mælk, selleri og sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt og tørt sted.
Ingredienser
Økologiske kartoffelflager.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi363 Kcal
-
Lipid fedt0.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.06 G
-
Kulhydrater / kulhydrater83.3 G
-
Sukker7.2 G
-
Kostfibre5.8 G
-
Proteiner7.1 G
-
Salt0.24 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.