Økologisk halv hel couscous
Produktværdier
-
Økocert
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk semi-hel couscous fra Celnat: durumhvede og derfor couscous er hovedsageligt sammensat af komplekse kulhydrater, som er brændstof til nerve- og muskelceller.
Indikation
Pyntet med grøntsager og krydderier eller endda bælgfrugter (kikærter osv.), kan du lave lækker couscous og tabbouleh. Økologisk semi-komplet couscous er fremstillet af durumhvede semulje, couscous har en specifik fremstillingsproces.
Indtagningsmode
Det anbefales at tillade cirka 50 g pr. person. Bland 2 til 3 spiseskefulde olivenolie med din couscous. Hæld 1 volumen varmt eller kogende vand til 1 volumen couscous. Lad svulme i 5 til 7 minutter. Hvis det er nødvendigt, så damp i 15 minutter, og løs kornene med en gaffel. Krydr efter din smag.
Ingredienser
Halv komplet Couscous.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi356 Kcal
-
Lipid fedt2 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater71 G
-
Sukker3 G
-
Proteiner11 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.