Bagepulver
Spar med disse pakker
-
Sikker betaling med:
Produktværdier
-
Økocert
-
Bio-øko
Beskrivelse
Natalis bagepulver er en gær baseret på majsstivelse, natriumbicarbonat og vinsyre, som giver dig mulighed for at lave alle former for økologisk kager.
Indikation
Dejen hæver gennem simple naturlige reaktioner mellem de 3 ingredienser, når de placeres under de rette forhold med fugt og varme. Majsstivelse gør det muligt for hver ingrediens at bevare al dens kvalitet. Natriumbicarbonat får dejen til at hæve ved at frigive kuldioxid og sikrer en god fordøjelighed af produktet. Vinsyre øger hævningen af dejen og neutraliserer den let bitre smag af natriumbicarbonat. Det er en naturlig bestanddel af druer, fremstillet af presserester og vinbærme.
Indtagningsmode
Anbefalet dosering: 1 dosis á 7g for 250g mel.
Tørbland bagepulveret med en del af melet for bedre fordeling.
Lagringsbetingelser
Opbevar pulveret ved stuetemperatur på et tørt sted.
Ingredienser
Majsstivelse*, hævemidler: natriumbicarbonat, vinsyre.
* Produkter fra økologisk landbrug.
Certifikat
FR-BIO-01
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi287 Kcal
-
Lipid fedt13.5 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater15 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner48 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.