Glutenfrit brød bland mel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Det eneste glutenfrie brødmel, jeg kan lave, hæver næsten som normalt glutenfrit brød til at lave traditionelle hjemmelavede baguettes. Jeg bruger den også til pandekager, den bliver fantastisk med denne. Jeg har meget svært ved at lave glutenfri mad uden dette mel, jeg køber det hver gang.
La seule farine à pain sans gluten que j'arrive à faire lever presque comme du pain normal sans gluten pour faire des baguettes tradition maison. Je l'utilise aussi pour les pancakes ça pousse nickel avec celle ci. J'ai beaucoup de mal à cuisiner sans gluten sans cette farine, je rachète à chaque fois.
Oversat fra naturitas.fr
Se originalen -
Godt produkt til at lave brød med en godt gennemluftet krumme.
Bon produit pour faire du pain avec une mie bien aérée.
Oversat fra naturitas.fr
Se originalen
Glutenfrit brød bland mel anmeldelser
Baseret på 3 anmeldelser
-
5 stjerner3
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Schär glutenfri brødblandingsmel er den ideelle tilberedning til fremstilling af alle typer brød og gærdeje, både søde og salte. Velegnet til at lave skiveskåret brød, rundstykker, pizza, focaccia, brød med nødder osv.
Indikation
Schär er et mærke af specifikke glutenfri produkter til mennesker med cøliaki, der tilbyder en række produkter og opskrifter og råd til cøliaki eller glutenintolerante.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja. Uden laktose. Ingen hvede.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Majsstivelse, rismel, vegetabilske fibre (psyllium, bambus), brunt rismel 3,8%, linsemel 3,6%, dextrose, fortykningsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; salt.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi344 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater80 G
-
Sukker2.8 G
-
Kostfibre5.3 G
-
Proteiner2.5 G
-
Salt0.76 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
8 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.