Glutenfrit gærpulver
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden laktose
Beskrivelse
Laktosefrit og glutenfrit bagepulver. El Canario gær er en sikker værdi i fremstillingen af kager og mange opskrifter på dej og tortia, hvilket giver den en differentiel svampethed.
Indtagningsmode
For at lave kager og bagværk: fortsætter du med at ælte melet, blander derefter gæren intensivt med dejen og bager derefter.
I stegte fødevarer og dej: bland lidt gær mellem melet, 1 pose til 500 g.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted
Ingredienser
Kaliumbitartrat, natriumbicarbonat, majsmel, vinsyre. Gluten- og laktosefri.
Næringsoplysninger
-
For 16 Gram
-
Energisk værdi33.6 Kcal
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater8.41 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner5 G
-
Salt2.48 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.