boghvedemel
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Lavet i italien
-
Bio-øko
Beskrivelse
Probios boghvedemel er et mel, der er velegnet til fremstilling af alle typer bagte produkter, også velegnet til dem, der foretrækker andre kornsorter end hvede.
Indikation
Probios økologiske glutenfri mel er en værdifuld base for tilberedning af mange opskrifter foreslået af din fantasi. Boghvede (fagopyrum esculentum) tilhører familien Polygonaceae. Dens oprindelse går tilbage for 8.000 år siden, da den voksede spontant i Tibet, Sibirien og Manchuriet. Efterfølgende introducerede tatarerne det til Balkan og herfra spredte det sig over hele Europa. Navnet Boghvede (tyrkernes og saracenernes hvede) er en klar hyldest til dens tyrkisk-mongolske oprindelse.
Indtagningsmode
Dens brug anbefales til tilberedning af salte og søde produkter såsom brød, pizzaer, kager, crepes, frisk pasta, kager, kiks, endda blandet med andet mel.
Ingredienser
økologisk boghvede
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi344 Kcal
-
Lipid fedt2.9 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater66 G
-
Sukker2.9 G
-
Kostfibre5.3 G
-
Proteiner11 G
-
Salt0.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.