Økologisk boghvedemel
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Eco Boghvede Mel er en type mel, der stammer fra en plante. Det bruges ofte som erstatning for andre typer mel i bagværk og tilbyder en rig, mandelagtig smag.
Indikation
Det er en fantastisk kilde til vegetabilske proteiner af høj biologisk værdi, da det har alle de essentielle aminosyrer. Det hjælper med at opretholde stabile glukoseniveauer ved at have komplekse eller langsomt-absorberende kulhydrater. Det har antioxidante egenskaber, som hjælper med at forhindre aldring. På grund af dets høje fiberindhold hjælper det med at regulere tarmpassagen og giver en mættende effekt. Det har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber og hjælper med at regulere spændinger.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge til at lave pandekager, japanske soba-nudler, muffins, gofio, brød og småkager. Plus, det kan erstatte andre typer mel med mange typer bagværk.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af: gluten, soja, nødder, sesam og selleri.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt og tørt sted.
Ingredienser
Økologisk hvedemel (100%).
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi346 Kcal
-
Lipid fedt1.25 G
-
Mættede fedtsyrer0.23 G
-
Kulhydrater / kulhydrater96 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner6.3 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.