Økologisk fuldkornshvedemel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Intracma økologisk fuldkornshvedemel har et blødt præg, dets naturlige farve og dets sammensætning består af kulhydrater, proteiner, lipider, vand og mineraler, selvom hovedbestanddelen af hvedemel er stivelse, som, selvom den er uopløselig i vand, har en lille temperaturoplevelse en hævelse af kornet, der vil begunstige produktionen af brød.
Indikation
Blandt de egenskaber og fordele, som hvedemel giver os i enhver af dens varianter, skal det bemærkes, at det er en fødevare rig på kulhydrater, da af hver 100 gram af det, 70 procent er kulhydrater, derudover giver dets forbrug os en stor kilde til næringsstoffer såsom proteiner samt en liste over mineraler, der omfatter jern, calcium, kalium, jod, zink, magnesium eller natrium blandt andre, foruden et bidrag af vitaminer såsom gruppe vitaminer B1, B2, B3, B5, B6 eller B9 samt E-vitamin, fedtstoffer og sukkerarter.
Indtagningsmode
Det anbefales efter forbrugerens smag.
Ingredienser
Økologisk fuldkornshvedemel.
Certifikat
ES-ECO-019-CTNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi340 Kcal
-
Lipid fedt1.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater70 G
-
Sukker0.7 G
-
Kostfibre4.25 G
-
Proteiner10 G
-
Natrium2 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.