Økologisk hvidt hvedemel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Intracma økologisk hvidt hvedemel har et blødt præg, dens naturlige hvide farve og dens sammensætning består af kulhydrater, proteiner, lipider, vand og mineraler, selvom hovedbestanddelen af hvedemel er stivelse, som, selvom den er uopløselig i vand, har en let temperatur får kornet til at svulme op, hvilket vil begunstige produktionen af brød.
Indikation
Blandt de egenskaber og fordele, som hvedemel giver os i enhver af dens varianter, skal det bemærkes, at det er en fødevare rig på kulhydrater, da af hver 100 gram af det, 70 procent er kulhydrater, derudover giver dets forbrug os en stor kilde til næringsstoffer såsom proteiner samt en liste over mineraler som omfatter jern, calcium, kalium, jod, zink, magnesium eller natrium blandt andre, foruden et bidrag i vitaminer såsom gruppe vitaminer B1, B2, B3, B5, B6 eller B9 samt E-vitamin, fedtstoffer og sukkerarter.
Indtagningsmode
Det anbefales efter forbrugerens smag.
Ingredienser
Økologisk hvidt hvedemel.
Certifikat
ES-ECO-019-CTNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi340 Kcal
-
Lipid fedt1.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater70 G
-
Sukker0.7 G
-
Kostfibre4.25 G
-
Proteiner10 G
-
Natrium2 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.