Økologisk spiret boghvedemel
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økospiret boghvedemel opnået fra boghvedekorn, der er blevet spiret og derefter malet til mel. Det er en populær mulighed for dem, der leder efter glutenfri alternativer.
Indtagningsmode
Det anbefales til tilberedning af brød, muffins, kager, pandekager, småkager og andre wienerbrødsforberedelser, også som fortykningsmiddel til saucer og i smoothies.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (under 18ºC), tørt, beskyttet mod sollys og isoleret fra jorden.
Ingredienser
Spiret boghvedemel* (100%)
(*) Fra økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi355 Kcal
-
Lipid fedt3.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater63 G
-
Sukker2.3 G
-
Kostfibre9.4 G
-
Proteiner14 G
-
Salt0.03 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.