Saracenum Fuldkornsboghvedemel
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Lavet i italien
-
Bio-øko
Beskrivelse
SARACENUM er den nye Sapore di Sole-linje dedikeret til økologisk boghvede dyrket og forarbejdet i Italien. Fuldkornsmel opnået ved stenslibning af italiensk boghvede, glutenfrit og velegnet til cøliakere.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge i variable proportioner i deje til fremstilling af pizzoccheri, tagliatelle og lasagne 50%, brød, pizza og focaccia 30% og kager, kiks og crêpes, efter smag fra 10 til 100%.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
fuldkorns boghvedemel.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi423 Kcal
-
Lipid fedt44.4 G
-
Mættede fedtsyrer6.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater4.9 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre1.8 G
-
Proteiner2.5 G
-
Salt2.3 G
-
Kalium567 Mg
-
Jern6 Mg
-
Vitamin b1 / thiamin1 Mg
-
Vitamin b2 / riboflavin0.378 Mg
-
Vitamin b3 / niacin11.1 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.