Tatar boghvede mel
250 G
Tandstensboghvede er især kendt i Asien (Kina, Nepal, Korea, Japan) for at være rig på naturlige flavonoider (rutin, quercetin).
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Tandstensboghvede er især kendt i Asien (Kina, Nepal, Korea, Japan) for at være rig på naturlige flavonoider (rutin, quercetin).Indikation
Vores produkt er udviklet i samarbejde med Institut for Agronomi ved Universitetet i Ljubljana. Tartar boghvede er hjemmehørende i de bjergrige områder i det østlige Tibet og Yunnan og Sichuan i Kina. Den har en speciel, behagelig og let bitter smag. Det males traditionelt i en stenmølle.Indtagningsmode
Med tatar boghvedemel kan vi tilberede retter og opskrifter, der ligner dem med almindeligt boghvedemel. En blanding af 25 % almindeligt boghvedemel, 25 % tartarisk boghvedemel og 50 % hvedemel er velegnet til at lave et meget behageligt brød.Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.Ingredienser
100% tatar boghvede*. *Fra økologisk landbrug.
SKU: LP-0205109
KEC5SI47
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi335 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater75 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre6.3 G
-
Proteiner8.5 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.