kartoffelstivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Santiveri kartoffelstivelse er perfekt til madlavning og tilberedning af forskellige fødevarer.
Indikation
Kartoffelstivelse har store kulinariske muligheder og kan erstatte hvedemel.
Indtagningsmode
Det anbefales inden madlavning først at fortynde stivelsen i lidt kold væske og derefter tilsætte det til resten. Kog ved lav varme i 10 til 15 minutter, under jævnlig omrøring. Smag til efter smag. Det anbefales at bruge stivelse for hver liter væske.
Ingredienser
Kartoffelstivelse (100%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi324 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater80.9 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
ProteinerG
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.