Kikærtemel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Oprindelse i det nære østen og forbrugt der i tusinder af år, menes kikærten at være blevet dyrket i det 12. århundrede f.Kr. C. sammen med korn, ærter og linser. I mel vil det berige de enkleste opskrifter med en bestemt smag og tilføje en gastronomisk note til retterne.
Indikation
Den etablerede sig hurtigt i Indien, hvor den blev den vigtigste bælgplante og basisvare i den idiske kost. Det er blevet bevist, at det var fønikerne, der med succes introducerede kikærter til Spanien. Det vil gøre sit indtog under erobringerne af det amerikanske kontinent.
Indtagningsmode
Det anbefales at blive brugt til at lave traditionelle socca, farinata, calonita eller endda panisser.
Forholdsregler
Mulige spor af gluten, soja, nødder (hasselnødder, mandler, cashewnødder) og sesam.
Ingredienser
Kikærter (100%)
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.