Kikærtemel
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
En af de største fordele ved kikærtemel er den store mængde vegetabilsk protein og fibre, det har. Derudover indeholder kikærtemel langsomt-absorberende kulhydrater, der hjælper med at kontrollere sulten i længere tid.
Indikation
Kikærtemel bruges meget ofte som erstatning for hvedemel til at tilberede brød eller empanadas, hvilket også giver det et aromatisk præg og sin egen smag, der er lækker. For vegetarer i resten af verden, mere specifikt veganere, er kikærtemel en ret tæt erstatning for æg. Blot at blande kikærtemel med vand eller øl giver en lignende konsistens og saftighed, der giver dig mulighed for at tilberede tortillas med de samme ingredienser som normale tortillas. Kalorieindholdet i dette mel er perfekt til atleter.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som æg-erstatning, som fortykningsmiddel eller til dej.
Ingredienser
Kikærtemel.
Certifikat
ES-ECO-020-CVNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi382 Kcal
-
Lipid fedt6.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater59.9 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre5.2 G
-
Proteiner20.9 G
-
Salt0.06 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.