Økologisk glutenfri kagegær
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Nat-Ali bagepulver bruges til at hæve dej i salte og søde kager.
Gluten- og fosfatfri.
Indikation
Dejen hæver ved simpel naturlig reaktion af ingredienserne, når de placeres under visse forhold med fugt og varme. Natriumbicarbonat får dejen til at hæve ved at frigive kuldioxid. Vinsyre aktiverer frigivelsen af kuldioxid; det er fremstillet af bærme og rester af vine i destilleriet. Majsstivelse, en neutral base, bevarer egenskaberne for hver ingrediens. Bagepulver bruges til at hæve dej i salte og søde kager. Dejen hæver ved simpel naturlig reaktion af ingredienserne, når de placeres under visse forhold med fugt og varme.
Indtagningsmode
Anbefalet dosering: 2 teskefulde til 250 g mel.
Tørbland bagepulveret med en del af melet for bedre fordeling.
Lagringsbetingelser
Opbevar pulveret ved stuetemperatur på et tørt sted.
Ingredienser
Majsstivelse*, hævemidler: natriumbicarbonat, vinsyre.
* Produkter fra økologisk landbrug.
Certifikat
FR-BIO-01
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.