NAT-ALI
Økologisk glutenfri kagegær
13,99 kr.
Tarvitsetko apua?

Økologisk glutenfri kagegær

50 G pulver
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Nat-Ali bagepulver bruges til at hæve dej i salte og søde kager. Gluten- og fosfatfri.
Se beskrivelse
13,99 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Uden gluten
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (2)

Beskrivelse

Nat-Ali bagepulver bruges til at hæve dej i salte og søde kager.

Gluten- og fosfatfri.

Indikation

Dejen hæver ved simpel naturlig reaktion af ingredienserne, når de placeres under visse forhold med fugt og varme. Natriumbicarbonat får dejen til at hæve ved at frigive kuldioxid. Vinsyre aktiverer frigivelsen af ​​kuldioxid; det er fremstillet af bærme og rester af vine i destilleriet. Majsstivelse, en neutral base, bevarer egenskaberne for hver ingrediens. Bagepulver bruges til at hæve dej i salte og søde kager. Dejen hæver ved simpel naturlig reaktion af ingredienserne, når de placeres under visse forhold med fugt og varme.

Indtagningsmode

Anbefalet dosering: 2 teskefulde til 250 g mel.

Tørbland bagepulveret med en del af melet for bedre fordeling.

Lagringsbetingelser

Opbevar pulveret ved stuetemperatur på et tørt sted.

Ingredienser

Majsstivelse*, hævemidler: natriumbicarbonat, vinsyre.

* Produkter fra økologisk landbrug.

Certifikat

FR-BIO-01

SKU: LP-0140066
BBFUFKRX35S

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

2 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.