Økologisk glutenfri tapiokamel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Intet æg
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Brug tapiokamel til at tykne dine saucer eller i enhver bageopskrift.
Indikation
Bedre fordøjelighed end samme produkt med gluten. Det er en fremragende kilde til protein, giver langsomt frigivende kulhydrater og indeholder frem for alt magnesium og kalium. Da det er et økologisk produkt, er der ingen gødning, pesticider, syntetiske tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af majs og sesam.
Dette produkt er glutenfrit, så det kan indtages af alle mennesker, især dem, der følger en glutenfri diæt. Det er ikke egnet til phenylketonurika.
Ingredienser
Tapiokamel*.
*Økologisk landbrugsprodukt.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi353 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater87.7 G
-
Sukker3.4 G
-
Kostfibre1 G
-
Proteiner0 G
-
Salt0.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.